*Nettavisen* Sport.

Hareides Malmö sa nei til Juventus-ønske

SPILLER LITEN ROLLE: Åge Hareide tror ikke det har noe å si at Juventus ikke fikk trene på Malmös bane.

SPILLER LITEN ROLLE: Åge Hareide tror ikke det har noe å si at Juventus ikke fikk trene på Malmös bane. Foto: Thomas Johansson / Tt (NTB scanpix)

Juventus ble bedt om ikke å trene på Malmös hjemmebane.

Italienerne valgte da å trene i hjemlandet i stedet.

Åge Hareide tror ikke Juventus er svekket selv om de ikke fikk trene på svensk gressplen før onsdagens mesterligaduell.

– Jeg tror de har gjort akkurat det samme tidligere. De valgte å trene hjemme og fly opp litt senere. Jeg tror ikke det spiller noen stor rolle, sa Hareide på tirsdagens pressekonferanse.

Vil løpe mye

I starten av november hadde MFF spanske Atlético Madrid i kne, men tapte 0-2 etter en solid forestilling.

– Underlaget kan ha en viss betydning, men kanskje ville de bare spare beina litt og trene på bedre dekke hjemme i Italia, sa Hareide.

Han har ikke gitt opp håpet om å avansere til utslagsrundene på nyåret.

– Vi så mot Atlético at de ble mer slitne enn oss mot slutten av kampen. Så jeg håper at vi kan løpe like mye mot Juventus, sa den norske treneren.

Skjebnekamp

Gressteppet på Malmös hjemmebane blir omtalt som tungløpt. Løst gress kan skape utfordringer for det italienske stjernegalleriet som kommer til Sør-Sverige.

Atlético Madrid topper mesterligaens gruppe A med ni poeng etter fire runder. Olympiakos, som har bedre innbyrdes resultat enn Juventus, står med seks poeng. Det samme har Juve, mens MFF har tre poeng så langt.

– Vi har jo bare en vei å gå, og nå må vi slå Juventus hjemme. Det blir en «ödesmatch», sa Hareide etter hjemmetapet mot Atlético. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.