*Nettavisen* Sport.

Hattrick-Torres

Foto: AP/Scanpix

Liverpools spanske juvel hamret Middlesbrough i senk.

23.02.08 21:44

Fortsatte formstigningen med 3-2 seier på Anfield lørdag ettermiddag. Fernando Torres ble kampens store helt med tre mål, og fikk naturlig nok mye skryt fra Rafael Benitez etter kampen.

- Det er vanskelig nok for hvem som helst å score over 20 mål i løpet av en sesong, men det har han (Torres) gjort allerede lenge før sesongen er ferdig, sa Liverpool-manageren etter kampen til Skysports.

Sjefen forteller at han er meget fornøyd med hvordan den unge spanjolen har etablert seg i Premier League i sin første sesong. Han komplementerer spissens evne til å utnytte feil hos motstanderen og det var nettopp det Torres gjorde i lørdagens kamp mot Middlesbrough.

Men det var bortelaget som åpnet scoringsballet etter ni minutter. Sanli Tuncay fikk stå merkelig alene på et frisparkinnlegg og heade "boro" i ledelsen etter ni minutter. Resten av kampen tilhørte derimot Liverpool og Fernando Torres.

Spissen utnyttet først en dårlig heading tilbake til keeper fra Arca. Torres rundet keeper og satte inn utlikningen.

Minuttet etter er El Ninõ igjen i scoringshumør. Et velplassert skudd fra tjue meter gikk inn bak Schwarzer i "Boros" mål.

Hattricket ble fullført i andre omgang og igjen er det sløvt forsvarspill fra gjestene. En misforståelse mellom forsvarer Wheater og en utrusende målvakt Schwarzer gjorde at Torres kunne sende ballen i tomt bur.

Middlesbrough skapte spenning mot slutten da Stewart Downing satte inn en redusering.

Bortelagets Jeremie Aliadiere ble utvist fem minutter før slutt etter å ha klappet til Javier Mascherano i ansiktet.

Les om lørdagens kamper minutt for minutt her.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter fra Nettavisen sendt til deg på mobilen?
Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.