RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY DOMMERSJEF: Terje Hauge.
NY DOMMERSJEF: Terje Hauge. Foto: Alf Ove Hansen (NTB scanpix)

Hauge blir dommersjef i NFF

- Jeg tar imot jobben med stor respekt og ydmykhet.

Terje Hauge blir Rune Pedersens etterfølger som dommersjef i Norges Fotballforbund. Den tidligere toppdommeren starter i jobben 12. januar.

Rune Pedersen har hatt stillingen i ti år, men gir seg ved årsskiftet. Han skal i stedet arbeide med andre dommeroppgaver i NFF.

- I Terje Hauge får vi en dedikert, erfaren og svært dyktig medarbeider som vil være helt sentral i arbeidet med å rekruttere og videreutvikle våre dommere, så vel i topp- som i breddefotballen, sier leder av konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

Hauge har lang erfaring som dommer. Han har blant annet en mesterligafinale på merittlisten og har også vært involvert i VM- og EM-sluttspill. Totalt dømte han over 300 kamper i eliteserien.

Etter at han la opp som dommer i 2010 har 49-åringen blant annet jobbet som dommerutvikler i fotballforbundet.

Nå kommer han fra jobben som klubbutvikler i Hordaland Fotballkrets.

- Det er med stor respekt og ydmykhet jeg tar imot jobben som ny dommersjef. Jeg er meget fornøyd og glad for at Rune blir med videre i NFF og kan bidra med sin kompetanse og erfaring. Grunnlaget som er skapt over tid er solid og et meget godt utgangspunkt for å tenke videreutvikling. Derfor gleder jeg meg til å ta tak i spennende arbeidsoppgaver og utfordringer som ligger foran oss, sier Hauge. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere