Gå til sidens hovedinnhold

Hauger for dyr for Hannover

Bundesligaklubben har avsluttet forhandlingene med Stabæk om landslagets midtbaneanker.

Hannovers sportsdirektør Jörg Schmadtke mener Stabæk krever en uforholdsmessig høy pris for Henning Hauger (25). Midtbanespilleren har seks måneder igjen av kontrakten med bærumsklubben.

- Med den overgangssummen Stabæk forlanger skulle man tro at han hadde to år igjen av avtalen med klubben, sier Schmadtke til VG.

Alt håp er ikke ute for en eventuell avtale, men Hannover-direktøren tror det kan bli svært vanskelig å bli enig med Stabæk.

Forhandlingene mellom de to klubbene skal ha pågått mandag. Den tyske klubben, som allerede har landslagsspiss Mohammed Abdellaoue på lønningslista, skal imidlertid ikke ha funnet grunnlag for å fortsette forhandlinger etter å ha hørt Stabæks krav.

- Det er et ønske fra Hauger at klubben skal få betalt, men hvis ikke det går i orden kan han jo gå gratis som Bosman-spiller, sier Schmadtke videre.

Han har liten forståelse for at Stabæk hindrer en overgang for en spiller som har vært i klubben hele livet og kan skrive under for andre allerede 1. juli.

Stabæk betrakter også forhandlingene som ferdige.

- Vi gjør ikke noe mer nå. Henning er en verdifull spiller for Stabæk, og vi har bruk for han ut sesongen. Skal han selges, så er det til riktig pris, sier sportssjef Inge André Olsen i Stabæk til VG.

Olsen understreker videre at Stabæk ønsker å ha et sterkest mulig lag, og vil ikke gå inn på hva han mener med er riktig pris for 25-åringen.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?