RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauger taus om fremtiden

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men med seks måneder igjen av kontrakten, er det tydelig at noe er i gjære.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Hannover 96 var interessert i å hente Stabæks midtbaneanker Henning Hauger (25) til Tyskland i sommer. Men Stabæk krevde litt for mye penger av tyskerne.

Og at noe er på gang er helt tydelig når Henning Hauger får spørsmål om et eventuelt klubbskifte under pressekonferansen til landslaget onsdag.

- Jeg vil ikke kommentere noe før kampen. Jeg må ha fokus på den. Så jeg må dessverre skuffe og si «ingen kommentar», sier Hauger til Nettavisen.

Da han får spørsmål praten om et klubbskifte påvirker ham før den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Portugal, nøler 25-åringen:

- Nei, det tror jeg ikke.

- Du tenker deg om, så du skjønner at jeg stiller spørsmålet?

- Det er klart, jeg har jo tanker i hodet. Det vil det alltid være. Men samtidig gjelder det å legge de til side, og det tror jeg at jeg skal klare, sier midtbanesliteren.

Stabæk og Hannover skal ha forhandlet om en overgang for Hauger denne uken, men kom ikke til enighet. 25-åringen står etter 1. juli fritt til å undertegne for andre klubber, og kan forlate Stabæk etter sesongslutt uten at bærumsklubben får økonomisk kompensasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere