RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haugesund feilet på hjemmebane

Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Senket av effektivt Sarajevo.

HAUGESUND - FK SARAJEVO 1-3, 2-3 sammenlagt:

Haugesund kom til flere store sjanser mot Sarajevo, men tapte 3-1 hjemme mot laget fra Bosnia.

Haugesund hadde et godt utgangspunkt foran returmøtet mot Sarajevo i europaligakvalifiseringens annen runde torsdag. De tok en sterk 1-0-seier i Sarajevo.

I Haugesund hevet bosnierne spillet. Selv om FKH kom til to store muligheter de første 17 minuttene av kampen, var det bortelaget som scoret først.

Etter 21 minutter klinket Milos Stojcev til fra 25 meter og satte ballen i mål.

Haugesund fortsatte å komme til svære sjanser, men ballen ville ikke i nettmaskene. Istedenfor økte Sevko Okic til 2-0 ni minutter før pause mot spillets gang.

Like etter pause kom håpet for fullt tilbake for hjemmepublikummet. Stølås ble felt og fikk straffe. Den satte Maic Sema sikkert i mål. Vertene var bare et mål fra avansement.

Jostein Grindhaugs mannskap fortsatte å komme til store muligheter mot et bosniske lag som drøyde tiden ved en hver anledning. I det 79. minutt fikk Haugesund ytterligere håp da Dzemal Berberovic fikk sitt annet gule kort og måtte forlate banen.

FKH økte presset, men med ti mann fortsatte effektiviteten for Sarajevo. Okic satte inn 3-1 i det 82. minutt.

Hjemmelaget ga likevel ikke opp. De kom fortsatt til sjanser, men det ville seg ikke for Haugesund torsdag kveld og laget er ute av europaligakvalifiseringen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere