RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hazard med ny kontrakt - sjekk gigantlønnen

Eden Hazard signerte torsdag en ny langtidskontrakt med Chelsea. Belgierens nye avtale strekker seg fram til sommeren 2020.
Eden Hazard signerte torsdag en ny langtidskontrakt med Chelsea. Belgierens nye avtale strekker seg fram til sommeren 2020. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Eden Hazard signerte torsdag en ny langtidskontrakt med Chelsea.

Belgierens nye avtale strekker seg fram til sommeren 2020.

24-åringen, som ble kåret til årets spiller i London-klubben i fjor, er godt i gang med en ny strålende sesong. Så langt har den fotrappe vingen bokført 13 scoringer på 36 kamper.

– Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt med Chelsea. Siden jeg kom hit i 2012, har jeg alltid følt meg godt ivaretatt, og klubben har vært svært støttende hele veien, sier Hazard til Chelseas nettsider.

– Manageren har hjulpet meg med å ta nye steg, og fansen har vært fantastisk. Jeg har også en strålende tone med mine lagkamerater, tilføyer han.

Flere medier melder at han vil tjene 250.000 pund i uka, eller 2,9 millioner norske kroner i uka, ut fra dagens kurs.

Det gir en årslønn på 150 millioner kroner.

Også manager José Mourinho gledet seg over å få den viktige signaturen på plass.

– Jeg er svært fornøyd med at Eden har signert en ny avtale. Det viser at han har tillit til at klubbens støtteapparat og spillere vil hjelpe ham med å bli verdens beste fotballspiller, sier han.

– Han er allerede en toppspiller, og utviklingen er formidabel. I tillegg er han ung og kan bli den aller beste, tilføyer portugiseren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere