RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Otto Greule Jr / Getty Images / All Over Press

Hazard-prislapp slaktes av Ferguson

Sist oppdatert:
- Dette begynner å bli latterlig, mener skotten.

Mens enkelte britiske medier hevder Alex Ferguson er beredt til å bruke store summer på å hente brasilianske Lucas (19), siteres skotten også på at han ikke ønsker å betale overpris for nye spillere.

I et intervju gjengitt i Daily Mail sier Ferguson at det ikke plager ham at Chelsea vant dragkampen om belgiske Eden Hazard (21). Midtbanestjernen kom til londonerne fra franske Lille tidligere i år.

- Det finnes en grense for hva som er en god handel for United. Ta Hazard for eksempel. Han er en god spiller, men 34 millioner pund? Det er for mye penger for meg, sier Manchester United-manageren.

Summen Chelsea punget ut tilsvarer rundt 325 millioner norske kroner.

- Vi har lært at økonomiske klimaet rundt disse toppspillerne ikke bare handler overgangssummen, men også lønnen og agenthonoraret. Det er blitt latterlig. Chelsea betalte seks millioner pund til agenten da de kjøpte Hazard. Det samme skjedde med Samir Nasri, hevder Ferguson.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg er ikke misunnelig på de kjøpene. Vi satte en pris på Hazard som lå et godt stykke under hva klubben forlangte. Så hvis det ikke passer oss bekymrer vi oss ikke for det. Vi synes vi fikk verdi for pengene i Shinji Kagawa.

Japanske Kagawa ble hentet til Manchester-klubben fra Borussia Dortmund for en måned siden. Overgangssummen kan trolig komme opp i rundt 160 millioner kroner om de offensive spilleren blir en suksess på Old Trafford.

- Vi kjøper inn på den riktige måten. Forskjellen på United og de andre er grunnen til at vi kan sette en 18-åring på banen. Fordi det hører til i historien vår. Når en ung spiller får gjennombruddet, så lar vi han spille. Det har aldri sviktet oss, hevder Manchester United-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere