RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hedenstad til ekspert i München

Foto: Getty Images / All over Press
Freiburg-spilleren sliter med å bli kvitt belastningsskaden.

Hedenstads klubb, Freiburg, har nå satt i gang nye tiltak for at Elverum-gutten skal bli kvitt belastningsskaden i hofteregionen, en skade han pådro seg i sommer. Tirsdag var han ferdig med sin andre behandling hos en spesialist i München.

- Jeg er i München for andre gang på et par uker nå. Her får jeg behandling to ganger daglig. Jeg føler meg i trygge hender nå, og må takke klubben for at de sendte meg videre da de selv ikke hadde ekspertisen til å finne helt ut av hva som feilte meg, forteller Hedenstad til Østlendingen.

Var frustrert
Til NTB sa Hedenstad for et par uker siden at han var frustrert over hvor lang tid det har tatt å komme tilbake fra skaden han pådro seg rett før den tyske seriestarten.

- Jeg må vel innrømme at det ikke går veldig bra. Om jeg ikke står på stedet hvil, så går det i hvert fall sakte. Overbelastningen sitter dypt, og jeg trenger rett og slett bare mer tid, sa Hedenstad til nyhetsbyrået.

Håper å trene neste uke

I München har Hedenstad nå fått beskjed om at det er en skjevhet i kroppen som har gjort at han har belastet kroppen feil. Han innrømmer at skaden har sittet dypere enn hva han først trodde, men mener han nå er på bedringens vei.

- Ting ser bedre ut nå. Hvis jeg får beskjed om at alt ser bra ut etter denne behandlingen bør jeg være i ordentlig trening igjen om en uke. Det har sittet mye dypere enn det jeg og alle andre først trodde, er beskjeden fra 21-åringen, som nå mener han kan ta lærdom fra skaden.

- Jeg ønsker jo ikke å være skadet, men jeg har vært heldig tidligere som ikke har vært plaget med skader. Kanskje jeg kan ta litt lærdom fra denne.

Mulig å spille seg inn
Nå vil Hedenstad komme seg i form igjen, og tror ikke sesongen har blitt spolert av belastningsskaden.

- Det er ikke bare, bare å spille seg inn på laget. Jeg må legge ned bra med trening, men når jeg kommer meg i form igjen bør jeg ha en god mulighet til å spille meg inn på laget igjen, forteller unggutten.

Hedenstad har ikke vært på banen for Freiburg i år, men spilte i 16 av lagets kamper sist sesong – der klubben tok en sterk femteplass i den tyske Bundesligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere