RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heinze skjønner ingenting

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MARTIN BUREAU
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds argentinske forsvarsspiller Gabriel Heinze har store språkproblemer i England. - Jeg forstår nesten ingenting, sier han.

26-åringen kom til Manchester United fra franske Paris St. Germain i fjor sommer, og har raskt etablert seg i Sir Alex Fergusons førsteoppstilling.

Men om argentineren forstår spillet på banen, har han større problemer med språket. 26-åringen har store problemer med å lære seg engelske gloser.

- Det kommer til å ta lang tid å lære seg språket, innrømmer Heinze overfor avisen Ole.

Heinze har vært i Old Trafford-klubben i ett halvt år, men engelsk er likevel gresk for den hissige forsvarsspilleren.

- I garderoben forstår jeg kun noen få ord. Og når de snakker til meg med rask engelsk, skjønner jeg absolutt ingenting. Men det er ikke annet å gjøre enn å konsentrere seg og lære seg språket etterhvert, sier Heinze.

Angrer ikke på OL-valg
Gabriel Heinze pådro seg Sir Alex Fergusons vrede forrige sommer, da han valgte å utsette debuten for Manchester United i nærmere én måned for å spille OL-fotball med Argentina.

Sir Alex Ferguson truet Heinze med benkesliting hele sesongen. Men Gabriel Heinze angrer likevel ikke på at han deltok i OL-fotballen.

- De visste allerede at jeg ikke kom til å si nei til å spille for mitt land. Jeg var klar til å ta konsekvensene, men jeg ville bare ta denne sjansen, sier Heinze.

Ferguson har senere brukt Heinze fast i startoppstillingen, og argentineren har spilt på et høyt nivå for Manchester United hele sesongen.

PS: Manchester United bekreftet forøvrig onsdag at de vil spille en kamp mot det kinesiske topplaget Bejing Hyundai i løpet av Asia-turneén i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere