*Nettavisen* Sport.

Heinze vil fremdeles forlate United

Gabriel Heinze bekrefter at han fremdeles ønsker seg bort fra Manchester United.

07.08.07 10:52

Den argentinske forsvarsspilleren var mandag i et lengre møte med manager Sir Alex Ferguson for å avklare sin fremtid.

Heinze er ønsket av Liverpool, men Ferguson nekter å selge forsvarsspilleren til Manchester Uniteds røde rivaler fra Anfield.

- Jeg vil bort!
- Jeg har snakket med treneren, og har insistert på at mitt ønske er å forlate klubben om et bud fra en annen klubb kommer på bordet. I dag er det eneste budet fra Liverpool, og det er et problem, fortalte Heinze til pressen etter møtet med Uniteds mektige manager.

Han har tidligere truet med å gå rettens vei om Old Trafford-klubben nekter å selge ham til Rafael Benitez' Liverpool, som denne sesongen har ambisjoner om gull i Premier League.

- Tidligere i sommer fikk jeg en lovnad fra United om at jeg kunne gå til Liverpool om avtalen var god for begge parter. For øyeblikket er det et bud fra Liverpool, sier han til Sky Sports News.

Og slår fast:

- Vurderer situasjonen
- Treneren står imidlertid veldig fast bestemt på sitt og jeg forstår hans syn. Men jeg er seriøs også. Mine advokater overvåker situasjonen og foreløpig avventer jeg bare situasjonen før jeg får en juridisk tilbakemelding fra dem, sier Heinze om det mulige søksmålet mot sin nåværende arbeidsgiver.

Gabriel Heinze ble hentet til Manchester United fra den franske toppklubben Paris St. Germain for to år siden.

Bør Manchester United selge Heinze til Liverpool? Diskuter med andre Premier League-interesserte fotballfans i kommentarfeltet under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.