RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heldig start for City

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Emmanuel Adebayor og Manchester City fikk en drømmestart på sesongen.

BLACKBURN - MANCHESTER CITY 0-2: Det var ennå ikke spilt tre minutter da Shaun Wright-Phillips la ballen pent til rette for Adebayor, som med et velplassert skudd fra 18 meter sendte City i ledelsen 1-0.

City avsluttet på samme måte, ved å score. Stephen Ireland ble spilt fram av Shaun Wright-Phillips og alene med Paul Robinson var den målfarlige midtbanespilleren iskald. Han fintet, vendte og ventet til han fant en åpning, og trillet ballen enkelt dit.

Blackburn ga gamlesjefen Mark Hughes og hans City-stjerner en svært tøff kamp på Ewood Park, men klarte aldri å få nettkjenning.

Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Rovers og ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Det er nok likevel en mager trøst for nordmannen, som selvfølgelig hadde håpet å starte sesongen med tre poeng på hjemmebane.

I stedet var det altså City som fikk en perfekt start på sesongen.

- Nøkkelen i dag var å få et positivt resultat og det klarte vi. Jeg synes at spillerne viste stort mot og god kvalitet, og det vil vi trenge denne sesongen når det kommer tøffe tider. Vi må komme sammen som et lag og som en tropp og vise karakterstyrke. Det gjorde vi i dag, og det er et godt tegn for oss, sier Mark Hughes til Canal Plus.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere