Heldige Chelsea: - Dette er vondt for Hull

TOK ALLE POENGENE: Eden Hazard og Chelsea kunne til slutt juble for alle poengene mot Hull.

TOK ALLE POENGENE: Eden Hazard og Chelsea kunne til slutt juble for alle poengene mot Hull. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos / NTB scanpix)

José Mourinhos menn vant på dårlig dag.

22.03.15 20:10

HULL - CHELSEA 2-3:

Chelsea kommer stadig nærmere Premier League-tittelen, og med tre poeng mot Hull søndag er London-klubben igjen seks poeng foran nærmeste utfordrer med én kamp mindre spill.

Det skulle imidlertid ikke bli noen enkel oppgave borte mot The Tigers, selv om det hele startet så bra for blåtrøyene som ledet 2-0 etter bare åtte minutter. Hull kom likevel tilbake til 2-2 før Chelsea snappet med seg alle poengene da Lioc Remy satte inn kampens femte mål et kvarter før slutt.

- Prestasjonen var veldig, veldig god fram til 2-0, sa Chelsea-manager José Mourinho etter kampen ifølge NTB.

- Vi mistet en del kvalitet etter deres to mål, men fra første minutt i annen omgang spilte vi god fotball igjen, sa Mourinho.

Chelsea fikk en pangstart da Eden Hazard og Diego Costa sørget for tomålsledelse før ti minutter var spilt, men José Mourinhos menn ga fra seg initiativet og lot hjemmelaget komme inn i kampen igjen.

Da halvtimen var spilt var lagene like langt etter at Ahmed Elmohamady og Abel Hernandez slo til med to minutters mellomrom, den siste scoringen etter et sjelden keepertabbe av Thibaut Courtois.

Det så lenge ut til at det skulle gå mot uavgjort, og det var faktisk Hull som gjorde mest for å få inn seiersmålet i den andre omgangen.

Dessverre for vertene var det istedet Chelsea som stakk av med alle poengene da innbytter Loic Remy ordnet 3-2 med sitt første spark på ballen etter 77 minutter.

- Dette gjør så vondt, så vondt for Hull, som helt sikkert føler at de fortjener å få med seg noe fra denne kampen, sa Erik Thorstvedt i TV 2s Premier League-studio etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.