Hele styret gir seg

Foto: Marius Torgersrud (Scanpix)

Kongsvinger-styret tar ikke gjenvalg.

Henrik Mohns navn er blitt nærmest synonymt med Kongsvinger det siste året. Nå har han gitt klubben beskjed om at han ikke stiller til gjenvalg. Det har også de tre andre i styret, Baard Nordvang, Atle Paulsrud og Tove Gulbrandsen , gjort.

- Hjertet sier ja, men KIL er så viktig for regionen at klubben fortjener en styreleder som kan vie sin oppmerksomhet fullt og helt til styreledervervet. Dessverre er jeg kommet frem til at jeg, av flere grunner, ikke makter å ta meg på et slikt ansvar for en ny periode.

- Jeg har gått en lang runde med meg selv, og konkludert med at dette er den beste løsningen, både for klubben og min egen livssituasjon, sier Mohn i en pressemelding.

- Det er spesielt leit at heller ingen av de andre i styret ønsker å ta en ny periode, men jeg kan forsikre at avgjørelsene er tatt hver for oss. Det ligger med andre ord ingen dramatikk bak det som nå skjer. Tvert imot har samarbeidet vært strålende, og vi er alle rimelig godt fornøyde med det vi har greid å få til sammen, sier han videre.

Kongsvinger rykket op fra Adeccoligaen til Tippeligaen i høst.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag