Helkollaps for Marseille

Foto: Francois Lo Presti / Afp / NTB Scanpix

Marseilles seiersrekke fikk en brå stopp med stygt tap borte for Valenciennes.

30.09.12 17:46

VALENCIENNES-MARSEILLE 4-1:

Den franske serielederen vant de seks første kampene i årets sesong, men ble knust av et effektivt hjemmelag søndag. Allerede ved pause sto det 3-0 på Stade de Hainaut etter scoringer av Gaël Danic, Anthony Le Tallec og Foued Kadir.

Le Tallec sørget for mer Marseille-ydmykelse da han scoret sitt andre mål for dagen etter en drøy times spill. Til tross for at gjestene hadde hele 60 prosents ballbesittelse, klarte de ikke å score.

– Ingenting fungerte eller gikk riktig vei for oss. At vi kom under 0-3 til pause, ødela muligheten til å slå tilbake, sa trener Elie Baup.

Først i tilleggstiden fikk Jordan Ayew laget et trøstemål for Marseille, men da var kampen for lengst avgjort.

– Resultatet i dag er tungt og brutalt og vil få konsekvenser. Vi må snakke om det innad i laget og jobbe med ting i løpet av neste uke.

– Men vi skal ikke dvele ved et så stort nederlag for alltid. Vi må se framover og tenke på vår neste utfordring og hvordan vi kan gjøre ting bra igjen, sa Baup.

Resultatet var godt nytt for blant andre hardtsatsende Paris Saint-Germain. Zlatan Ibrahimovics klubb ligger tre poeng bak serielederen etter sju serierunder.

Samtidig kan serietreer Lyon krype opp i ryggen på Marseille med seier hjemme mot Bordeaux søndag kveld. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.