RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helland melder forfall til landskamp


UTE: Pål Andre Helland mister landskampen mot Bulgaria.
UTE: Pål Andre Helland mister landskampen mot Bulgaria. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sliter med en hofteskade.

Etter søndagens kamp mellom Rosenborg og Tromsø innrømmet Pål André Helland at han sliter med et hofteproblem, og at landskampene mot Bulgaria og Kroatia stod i fare for å ryke.

Mandag morgen bekrefter Rosenborg på sine hjemmesider at Helland ikke drar på landslagssamling i forbindelse med den kommende EM-kvalifiseringskampen mot Bulgaria.

- Jeg har ikke noe på landslaget å gjøre slik hofta er nå. Jeg har kanskje vært 60 prosent de to siste kampene, og klarer ikke å spurte, forteller Helland til rbk.no.

Helland skulle egentlig reise rett til Oslo fra Tromsø mandag formiddag, men blir nå med Rosenborg hjem til Trondheim i stedet.

- Vi har blitt enig om at vi skal se det an, og blir hofta bedre kan det være jeg slutter meg til troppen etter Bulgaria-kampen, sier Helland.

Helland føyer seg dermed inn i rekken av angrepsspillere som ikke rekker Bulgaria-kampen. Lørdag bekreftet Joshua King til Nettavisen at han må stå over kampen, mens Adama Diomande også må stå over grunnet en skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere