Hellas og Hviterussland vinner

Foto: Aris Messinis (AFP)

Vi setter innsatsen på to store favoritter i dagens andre oddstips. Les mer her.

08.10.10 12:49

Dagens tipsmeny fra Sportspill.no:
Odds del 1:To lag som har sluttet å score
Odds:Slik tjener du penger på Drillos
Odds: Lesernes oddstips fredag
Trav: Millionene skal fordeles i V75!
Tipping: Vi garderer Norge på tippekupongen

Vi startet dagen med ett spill på uavgjort mellom Tsjekkia og Skottland. I tips nummer to ser vi nærmere på to av programmets største favoritter.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Hellas - Latvia
Gruppe F. Hellas skuffet oss da de åpnet med svake 1-1 hjemme mot Georgia. De fulgte opp med noe sterkere, men akk så kjedelige 0-0 borte mot Kroatia. 0-2-0 og 1-1 i målforskjell på to kamper er litt typisk Hellas, og de bekrefter sin posisjon som verdens kanskje minst underholdende fotballag. Men nå er det tipping det handler om, og i dag blir Hellas store favoritter på hjemmebane mot en antatt svakere motstander.

Latvia røk 0-3 hjemme for Kroatia i sin første kamp, før de slo gruppens klart svakeste lag Malta 2-0 i Valetta. Om Latvia klarer flere bortepoeng enn disse tre, er slett ikke sikkert.

For Hellas er Sakis Prittas definitivt ute med brudd i kragebenet. Georgios Samaras og Nikos Liberopoulos sliter med småskader og Ioannis Fetfatzidis fra Olympiacos er hentet inn. Han er 19 år og har 0 landskamper. For Latvia er viktige Rafalskis ute, Kolesnicenko og Kacanovs er trolig også ute med skader. Grebis og Zirnis er hentet inn som erstattere.

Latvia slo Hellas i Athen i 1999, et enslig lyspunkt i innbyrdes historikken. I 2009 ble det uvanlig målrike 5-2 til Hellas, og Hellas vant 2-0 i Latvia året før.

Latvia kan slå nasjoner som Malta, Georgia, Luxembourg og Andorra på bortebane, men mot et lag av Hellas kaliber skal det nesten ikke være mulig. Med skader i det latviske laget taler mye for hjemmeseieren her. H spilles til 1,35.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Luxembourg - Hviterussland
Gruppe D. Luxembourg har tapt 0-3 for Bosnia-Herzegovina og 0-1 for Albania. Alt er som vanlig, og de ligger nederst i gruppen med null poeng og null plussmål. Det er ikke mulig for en lilleputtnasjon å hevde seg i dette selskapet. Skulle de klare å detonere en bomde blir det trolig i dag eller hjemme mot Albania senere. Luxembourg har 2-4-14 på de siste 20, og vi merker oss at dene ene seieren kom borte mot dagens motstander i 2007.

Hviterussland har fått en bedre start en de turte å håpe på. Spesielt 1-0 borteseier i Frankrike var overraskende, men sett i etterpåklokskapens lys og i lys av franskmennenes VM-farse, var det muligens ikke så overraskende likevel. 0-0 hjemme mot Romania i tillegg gir 4 poeng og delt tabelltopp med Albania. Det går en stund mellom hver hviterussiske borteseier, men vi finner 3-1 over Andorra, 5-1 over Kasakhstan og 3-1 over Armenia før sjokket i Frankrike. Dette er lag av noenlunde samme kaliber som Luxembourg. "Kun seier over Luxembourg og Albania er godt nok", ser vi trener Bernd Stange uttale. Vi er enige.

Hjemmelaget får tilbake Jeff Strasser etter skadefravær i dag. Hviterussland mangler Vitali Kutuzov i forsvaret, han erstattes av Maksim Bordachev fra BATE Borisov.

Historikken:
13.10.2007 Hviterussland - Luxembourg 0 - 1
24.03.2007 Luxembourg - Hviterussland 1 - 2

Det er nesten alltid sjokkartet når Luxembourg tar poeng i en fotballkamp av betydning. Det vil være et sjokk hvis de skulle klare det i dag, mot et lag som er mye bedre og i tillegg i god form. Vi mener bortelaget adskillig bedre i dag enn da de tapte for Luxembourg i 2007. Derfor prøver vi 1,65 i odds på borteseier med to mål eller mer. Her er Norsk Tipping langt fra best, men likevel i nærheten av enkelte andre bookmakeres odds. Vi får en dobbel til 2,23 i odds, og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 20.10.

18. Luxembourg - Hviterussland (1-0) 3,35 3,65 1,65
34. Hellas - Latvia 1,35 3,75 5,90

Total odds 2,23

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag