RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helstad forlater LSK

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Sier nei til halvering av lønna.

Thorstein Helstad (36) har takket nei til et tilbud fra Lillestrøm om en ny ettårskontrakt, hvor lønnen var halvert.

Helstad har spilt i LSK siden sommeren 2012. Etter årets sesong ønsket LSK å forlenge kontrakten med spissen, men kun til halve lønna, melder Romerikes Blad.

- Han kommer ikke til å forlenge med Lillestrøm. Med den kontrakten de har tilbudt ham, viser de ikke at de ønsker ham, sier Helstads agent, Stig Lillejord til avisen.

Den 36 år gamle hedmarkingen har selv uttrykt at han ønsket å fortsette hos gultrøyene.

- Han var fra før ikke blant de best betalte i LSK, men har hele tiden sagt at han var villig til å redusere lønna betraktelig. Med det tilbudet han fikk, var det snakk om en halvering av lønn. Det forteller oss at det ikke var viktig for LSK å beholde ham, sier Lillejord.

Helstad scoret fem mål for eliteserieklubben denne sesongen. Han har tidligere spilt for blant andre Monaco, Le Mans, Austria Wien, Brann og Rosenborg.

- Vi kan si mye positivt om Thorstein, og vårt utgangspunkt var at vi ville ha ham med videre. Men vi må ivareta klubbens interesser på kort og lang sikt, både når det gjelder økonomi og det sportslige, sier sportsdirektør i LSK, Torgeir Bjarmann. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere