Helsvart for Start

Foto: Tor-Erik Schørder/Scanpix

Nærmer seg 1. divisjonsspill.

START - ODD 1-3:

Den inneværende sesongen har utviklet seg til et mareritt for Start. De gule fra Kristiansand har lenge slitt på nedrykksplass og nå ser det virkelig mørkt ut for sørlendingene.

Søndag ble det nemlig tap 1-3 hjemme mot Odd Greland. Dermed ligger Start fire poeng bak trygg plass, med tre kamper igjen å spille.

- Hardt straffet
Fredrikstad på plassen foran har også én kamp mindre spilt og skulle gutta fra plankebyen slo Vålerenga mandag tyder det meste på at Start blir å finne i 1. divisjon enste år.

Torgeir Børven, Håvard Størbæk og Morten Fevang scoret målene for Odd søndag kveld. Ole Martin Årts ga verten et lite håp da han satte inn 1-2 på straffe, men det holdt ikke.

- Vi blir hardt straffet mot et godt Odd. De gjør det vanskelig for oss. De er løpssterke og gode på overganger. Vi har ballen mye, og får gode sjanser i andre omgang, sier Mjelde til TV 2.

- Jeg synes vi blir hardt straffet. Odd er veldig effektive, det er en ferdighet de har. Vi er ikke fullt så effektive, fortsetter sjefen for sørlendingene.

- Vanskelig
Odd-trener Dag-Eiliv Fagermo hadde lite trøst å komme med til Kristiansand-laget.

- Jeg tror Start ville fått det vanskelig uansett hvordan det hadde gått i dag, fordi de har et tøft program igjen, sier Fagermo til TV 2.

Odd Greland står nå med 45 poeng fra 28 kamper og har fortsatt muligheten til å stikke av med medlaje i årets sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.