RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helt i comebacket

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Anders Lindegaard reddet to straffer i comebacket for Manchester United.

Den tidligere Aalesund-keeperen har slitt med en ankelskade siden slutten av januar, men er nå på full fart tilbake. Tirsdag kveld voktet han målet da United-reservene møtte Blackpool i semifinalen i Lancashire Senior Cup.

Ved full tid var oppgjøret målløst – og dermed måtte det straffer til for å kåre en vinner. Der viste Anders Lindegaard at han igjen er klar for å ta opp kampen med spanske David de Gea om keeperplassen på A-laget.

Lindegaard gjorde flere kvalifiserte redninger i ordinær tid – og åpnet straffespark-konkurransen med å avverge forsøket fra Blackpools Robert Harris.

Scott Wootton misset samtidig for United – og dermed sto det 4-4 etter de fem første straffene.

Da Lindegaard reddet det neste Blackpool-forsøket signert Jamie Menagh, var imidlertid kampen avgjort. Dermed er United-reservene klare for finale mot Accrington Stanley.

Spørsmålet er nå om Anders Lindegaard kan gjøre seg håp om å spille for Sir Alex Fergusons mannskap før årets sesong er omme. To viktige seriekamper gjenstår – mot Swansea hjemme på Old Trafford og borte mot Sunderland.

United må trolig vinne begge for å ha et håp om å hente hjem ligatrofeet. Tapet mot byrival Manchester City mandag kveld betyr at sistnevnte troner på tabelltoppen med bedre målforskjell enn Lindegaard & co.

Norske Joshua King spilte for øvrig hele tirsdagens cupkamp for Manchester United – og skapte flere store sjanser i ordinær tid. U21-landslagsspilleren var i tillegg førstemann fram til krittmerket for United i straffesparkkonkurransen – og scoret sikkert. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere