Helt og hakkekylling igjen

Foto: SCANPIX/REUTERS/Philip Brown

Torres utvist etter å ha sendt Chelsea i ledelsen.

25.09.11 08:28

CHELSEA - SWANSEA 4-1:

Swansea besøkte Stamford Bridge i helgens serierunde, der vertene skulle reise seg etter nederlaget på Old Trafford forrige helg.

Fernando Torres gjorde som i forrige kamp. Først scoret han mål for Chelsea, før han fulgte opp med å gjøre skam på seg selv. Denne gangen bommet ikke spanjolen på en gigantsjanse, men ble i stedet utvist etter en unødvendig tofotstakling mot Mark Gower.

Chelsea-manager André Villas-Boas mente at spissen ikke hadde noe å beklage i etterkant.

- Det er ikke noe å unnskylde seg for. Det var dommerens beslutning, sa Villas-Boas ifølge Sportinglife.

Han innrømmet at mannen i svart gjorde rett i å vise ut Torres.

- Det var synd, fordi vi viste lovende spill, la Chelsea-manageren til.

Ledet før utvisningen
Med ti spillere i over halvparten av kampen ble Chelsea-mannskapet muligens ikke så overlegent som først ventet mot de nyopprykkede waliserne.

Men de blå fra Vest-London ledet allerede 2-0 da Torres så rødt. Først hadde spanjolen scoret selv etter målgivende pasning fra landsmannen Juan Manuel Mata.

Få minutter senere ordnet Ramires det andre. Torres og Ashley Cole spilte seg fram på Swanseas høyreside og Cole fant til slutt brasilianske Ramires, som på sin side overlistet Michel Vorm.

Seks minutter før pause, og ti minutter etter den første scoringen, måtte Torres forlate banen for sin klønete takling.

Swansea åpnet godt etter hvilen og så en liten stund ut til at de ville gi timanns-Chelsea skikkelig kamp om poengene. Gjestene klarte imidlertid ikke å omsette sjansene i annet enn et tverrliggertreff fra Nathan Dyer.

HTML EMBED

Drogba-mål comeback
Chelsea kom seg derimot opp og fram på banen igjen. Det resulterte i en ny fulltreffer fra Ramires. Ashley Williams reduserte på en dødball med få minutter igjen av den ordinære spilletiden, og ga kanskje de mest optimistiske tilreisende et ørlite håp.

Innbytter Didier Drogba levnet imidlertid ingen tvil om hvor poengene ville ende og etter en god vending og avslutning innenfor Swanseas 16-meter.

Ivorianeren var tilbake på banen for første gang siden den stygge hodesmellen mot Norwich for fire uker siden.

- Vi mistet ikke viljen selv om vi spilte med ti menn. Det synes jeg vi fikk betalt for. Dette var en viktig seier for oss med tanke på at vi tapte på Old Trafford, og vi viste at vi kan reise oss, selv etter onsdagens kamp.

Chelsea slo ut naboklubben Fulham fra ligacupen tidligere i uka. Kampen gikk til ekstraomganger og straffer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.