RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Super/AP

Helten vil vekk fra Leeds

Sist oppdatert:
Var målet mot Manchester United hans siste for Leeds?

Jermaine Beckford har vært en sensasjon på topp i Leeds, etter at klubben hentet han fra Wealdstone for kun 70.000 pund i 2005. Etter å ha brukt litt tid på å tilpasse seg, scoret han 20 mål på 40 seriekamper i 2007-sesongen. Han fulgte opp med 26 mål på 34 kamper i fjor, og står med 16 seriemål på 21 kamper hittil i år.

I helga senket han så selveste Manchester United på Old Trafford i FA-cupen.

Men nå er det også nok, mener 26-åringen.

Han har nemlig levert inn en skriftlig søknad om å få forlate klubben, skriver Daily Mail. 26-åringen ønsker nemlig å spille for Championship-ledende Newcastle - slik at han kan spille Premier League-fotball for dem neste sesong.

- Spilleren vil vekk fra Leeds, men det kommer kun til å skje hvis vi kommer til at det er til det beste for Leeds United, skriver klubben i en pressemelding.

- Når vi snakker om «det beste for Leeds», så handler det både om å få et tilbud vi kan akseptere og også at vi kan sikre oss en passende erstatter, legger de til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere