RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heltne Nilsen blir Brann-spiller

Sivert Heltne Nilsen er klar for Brann.
Sivert Heltne Nilsen er klar for Brann. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sivert Heltne Nilsen er klar for Brann. 23-åringen gjenforenes med faren, Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Far og sønn var også i Hødd i samme periode. Nå gjenforenes de i Bergen, melder klubben på sin hjemmeside. Begge forsvant fra Ulsteinvik nesten samtidig på slutten av 2013. Duoen tok cupgull sammen i 2012.

- Sivert kjenner veldig godt til 4-3-3 og kan gli rett inn i den sentrale midtbanerollen. I tillegg har han de personlige egenskapene vi ser etter for fremtidens Brann-lag, sa sportssjef Rune Soltvedt til nettsiden.

Heltne Nilsen har spilt i Vålerenga siden 2014 og var i en viktig brikke i fjor. I år har det blitt mindre spilletid under Kjetil Rekdal.

- Han (Sivert) er vel egentlig best når han er en leder som er trygg på plassen sin, og det er han ikke lenger. Konkurransen har økt, og etter samtale med Sivert kom vi vel frem til at det var best for begge parter at vi fant en annen løsning, sier Rekdal til egne hjemmesider mandag.

- Han forlater oss egentlig tidligere enn det vi tenkte når han kom hit, men sånn er denne bransjen. Sivert er en fantastisk gutt som har gjort en kjempejobb for Vålerenga den perioden han har vært her, både på treningsfeltet, i garderoben og på banen, sier Rekdal.

Far Nilsen ble ansatt i Brann i mai. Han overtok etter Rikard Norling.

Midtbanespilleren har signert en treårskontrakt med 1.-divisjonsklubben. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere