RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henke sier fortsatt nei

Sist oppdatert:
Henrik «Henke» Larsson sier fortsatt nei til å spille for det svenske landslaget - til tross for uttallige oppfordringer om det motsatte fra UEFA-president Lennart Johansson.

Lennart Johansson er president i det europeiske fotballforbundet (UEFA), og har den siste tiden forsøkt å overtale Henke Larsson til å bli med på det svenske landslaget i EM-sluttspillet kommende sommer. Men Celtic-spissen holder fast på sine prinsipper.

- Det jeg har sagt tidligere, gjelder fremdeles. Jeg har ikke endret mitt syn på å spille for landslaget, sier Henrik Larsson til den svenske avisen Helsingborgs Dagblads nettside.

Personlig brev

Lennart Johansson har tidligere skrevet et personlig brev til Henke der han instendig ber superspissen skifte mening. Nå prøver presidenten seg på nytt, og vil tilby Henke Larsson og hans familie gratis opphold i Portugal om svensken vil spille EM-sluttspillet i sommer.

- Vi er klar til å ha en plass ledig til ham i aller siste stund om han skulle velge å spille for Sverige i EM. Han vet at landslagsstrenerne vil ha ham med, han vet at det svenske folk vil ha ham med. Vi kan ordne det slik at familien hans vil bli tatt særskilt hånd om dersom Henke velger å si ja, sier Lennart Johansson til The Scotsman.

- Smigrende

Henke Larsson innrømmer at det er smigrende at Lennart Johansson prøver etter beste evne å overtale ham til å spille for Sverige i EM.

- Det er smigrende med denne interessen, men jeg tenker overhodet ikke på å spille i EM, sier Henke.

- Mener du alt snakket om landslaget forstyrrer deg?

- Nei, det gjør det ikke. Men jeg får jo en påminnelse om at jeg ikke spiller på landslaget lenger når journalister ringer, mener Larrson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere