RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henke vil spille til han blir 40

Sist oppdatert:
Det har blitt spekulert i om den svenske stjernespissen Henrik "Henke" Larsson (34) er ferdig i Barcelona, og på tilbake til Allsvenskan.

Nå uttaler imidlertid spissen at han vil holde det gående med fotball til han er 40 år, og han har ingen planer om å forlate fotballen på toppnivå med det første.

- Før ble man betraktet som ferdig, når man var 30, men den aldersfikseringen finnes ikke lenger. Jeg fikk for eksempel kontrakt med Barcelona som 33-åring, sier "Henke" til den svenske avisen Expressen.

- Det finnes så mye viten om kosthold, sunnhet og trening, som kan forlenge en elitespillers karriere. Spillerne i dag vet hva som kreves for å henge med i toppen, sier han videre.

"Henke" Larsson ymter til den svenske avisen, at han kan gjøre som Kameruns Roger Milla, og spilte VM som 42-årigen.

- Jeg vet ikke det sikkert, men det er en interessant tanke. Det kommer aldri til å vrimle med 40-årige spillere på øverste nivå, men det finnes alltid unntak. Kanskje blir jeg et sånt unntak, lyder det fra svensken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere