*Nettavisen* Sport.

Henrik Larsson fikk milliontilbud

Foto: JAVIER SORIANO (Scanpix/AFP)

Fransk toppklubb vil ha Henrik Larsson.

03.01.09 09:42

Sir Alex Ferguson trakk tidenes overraskelseskort ut av ermet da han hentet Henrik Larsson på lån til Manchester United i overgangsvinduet for to år siden. Riktignok ble det bare en scoring på svenskens syv kamper i United-trøya, men «Henke» rakk å bli svært populær på sin korte tid i Manchester.

Nå kan det gå mot et nytt utenlandseventyr for 37-åringen, som så langt har imponert i Sverige (Högaborg og Helsingborg, 112 seriemål), Holland (Feyenoord, 26), Skottland (Celtic, 175), Spania (Barcelona, 13). Den franske toppklubben Marseille, for tiden nummer fem i serien, ønsker seg nemlig 37-åringens tjenester.

- Larsson skulle være et meget godt alternativ for oss, sier klubbens trener Eric Gerets.

- Jeg så Larsson allerede da spilte i Holland, og ble veldig begeistret for hans spill. Siden har han prestert og gjort mål hvert eneste sted han har spilt, sier Gerets.

Marseille sliter med skader på topp for tiden, og ønsker seg den svenske landslagsspissen på en seksmånedersavtale. De skal ha kontaktet Larssons agent, og tilbudt en månedslønn på nærmere tre millioner, sier Fotbollskanalen.se at den franske avisen L'Equipe skriver.

Marseille var i Liverpools Mesterliga-gruppe, hvor de gikk videre til spill i Uefa-cupen. Der møter de Twente i neste runde.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag