*Nettavisen* Sport.

Henrik Larsson vil til Mallorca

Henrik ”Henke” Larsson, Celtics svenske målkonge, har innledet overgangsdiskusjoner med den spanske klubben Real Mallorca.

Det har lenge vært klart at Larsson har vært på vei bort fra Glasgow. En spansk klubb har stått på svenskens ønskeliste, og han har i første hånd blitt koblet til Barcelona. Nå er det imidlertid bekreftet at svensken har innledet overgangsforhandlinger med Real Mallorca.

- Det stemmer at vi er blitt tilbudt Larsson, sier Mallorcas direktør Pepe Bonet til Aftonbladet.

Søker nye muligheter
32 år gamle Larsson har hatt en eventyrlig karriere i Celtic, men ettersom klubben sliter økonomisk og har vanskelig for å hente inn nye spillere, ser han etter muligheter andre steder.

Hvilke betingelser en eventuell Mallorca-kontrakt skulle føre med seg, er uvisst, men Larsson skal ifølge Aftonbladet være interessert i en 1-års kontrakt med det spanske laget.

- Skal ikke ligge på stranda
At Mallorca er interessert i svensken er klart. Laget har gode muligheter for Europa-cupspill, og ligger for tiden på 13. plass i Primera Division.

- For oss er Larsson en ekstremt interessant spiller, og vi vil gjøre det vi kan for å få ham hit – så lenge han ikke ligger på stranda og glemmer å spille fotball, sier Bonet

Selv er hovedpersonen taus når det gjelder fremtiden.

- Jeg er ikke sikkert på hvor jeg spiller neste sesong, sier Larsson på Celtics hjemmeside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag