RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henriksen-assist i ny AZ-seier

SENTRAL IGJEN: Markus Henriksen bidro med en målgivende pasning da AZ slo Willem II på hjemmebane lørdag kveld.
SENTRAL IGJEN: Markus Henriksen bidro med en målgivende pasning da AZ slo Willem II på hjemmebane lørdag kveld. Foto: Eurofootball (Getty Images)
Sist oppdatert:
Nordmannen fortsetter å levere i Nederland.

AZ ALKMAAR - WILLEM II 2-0:

Markus Henriksens strålende 2015 fortsatte med et nytt målpoeng mot  Willem II lørdag kveld.

Den norske midtbanespilleren sto bak den målgivende pasningen på Steven Berghuis matchvinner-scoring, et kremmerhus fra utenfor 16-meteren. Det var nordmannens tredje assist siden skadecomebacket etter nyttår. I tillegg har den tidligere RBK-spilleren scoret fire ganger i samme periode.

På overtid fastsatte Dabney dos Santos sluttresultatet til 2-0.

Med nok en trepoenger står dermed AZ med fem seiere på sine seks siste kamper, og Alkmaar-laget er dermed oppe på tredjeplass på tabellen før Feyenoord spiller borte mot Utrecht søndag.

Nettavisen snakket med Henriksen etter tomålskampen mot Groningen tidligere i februar, og 23-åringen uttalte hvor fornøyd han var med å endelig være tilbake på banen med mål og målgivende.

- Det har vært noen tøffe måneder på sidelinjen, som fotballspiller vil man jo ikke gjøre noe annet enn å være på banen. Men jeg har jobbet knallhardt og føler at jeg har kommet sterkere ut av det. Jeg føler at den suksesses jeg har nå, det er fortjent, sa Henriksen da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere