Premier League-klubben Hull bekrefter på sin nettside fredag de har sikret seg Markus Henriksen permanent. Henriksen var i utgangspunktet på lån i klubben.

Henriksen har signert en kontrakt på to og et halvt år. Han ble hentet til Premier League-klubben på lån fra AZ Alkmaar i fjor sommer.

- Det føles veldig bra, sier nordmannen til klubbens nettside.

- Den første måneden var mye nytt her, ny klubb, nye lagkamerater, nytt hus og ny baby, men nå som jeg vet at overgangen er permanent, så føles alt veldig bra, sier landslagsspilleren videre om overgangen.

- Opp og ned

Henriksen har spilt elleve kamper i Premier League denne sesongen.

- Nå ønsker jeg å vise kvalitetene mine på banen. Premier League har vært et steg opp for meg fra det nivået jeg har spilt på tidligere. Formen min har vært litt opp og ned, men jeg håper å vise alle mitt beste.

- Jeg har en god følelse for denne klubben og byen, sier han.

Nylig fikk manager Mike Phelan sparken i Hull og torsdag ble det klart at den 39 år gamle portugiseren Marco Silva overtar sjefsrollen.

Henriksen ser fram imot å jobbe med den nye manageren.

- Treningene har vært veldig bra. Det har vært høy intensitet og han er veldig klar på hvordan han ønsker at vi skal spille, sier Henriksen.

- Står sammen

Silva har så langt ledet laget i to treningsøkter.

- Han ønsker at vi skal jobbe som en enhet og har gjort det klart at vi står i dette sammen. Vi kjemper alle for å oppnå det samme målet.

- Vi har kvalitetene, men må bli bedre i enkelte faser av spillet. Jeg håper at vi kan oppnå det sammen med den nye staben, sier nordmannen.

Silvas første kamp som Hull-manager blir FA-cupmøtet med Swansea.

- Det er den største cupen, så jeg håper vi kan vinne mot Swansea. De er et bra lag, men er litt i samme situasjon som oss, sier Henriksen.

- Det blir en interessant kamp, sier han.

Hull ligger helt sist i Premier League etter 20 ligarunder.