*Nettavisen* Sport.

Henry: - Blir i Barca

Foto: GUSTAU NACARINO

Thierry Henry avfeier alle rykter om at han skal være på vei bort fra den spanske storklubben.

11.11.08 20:25

Etter stjernestatusen i Arsenal har det gått tyngre for Thierry Henry I Barcelona, og han er blitt knyttet til en overgang tilbake til engelsk fotball i januar. Både Chelsea og Manchester City skal være interessert i den franske spissen.

Men en mildt sagt lite overbevisende fjorårssesong i Spania til tross, Henry insisterer på at han akter å holde seg på Camp Nou, og bevise seg verdig en plass på laget til Pep Guardiola.

- Ikke til England
- Jeg er veldig sikker på det. Jeg trives her og jeg ser ikke for meg at jeg kommer til å spille i England, sier Henry ifølge Sky Sports.

- Jeg kunne kanskje gjort det stort i England, men jeg har ikke vunnet noe med Barcelona og derfor må jeg bli her, forteller Henry, som opplever det å ta på seg Barcelona-skjorta som et magisk øyeblikk.

På banen har Henry måttet finne seg i skyggen av Samuel Eto'o. Med en spiller, som Henry selv anser for å være verdens beste spiss, har franskmannen stort sett måttet ta til takke med en tilværelse på vingen.

- Eto'o mye bedre
- Han er en mye bedre midtspiss enn meg og det er viktig at han forble i Barcelona, sier Henry, som mener det er håpløst å sammenligne tiden hans i Arsenal med tilværelsen i Barcelona, nettopp fordi han hadde en helt annen rolle i Premier League-laget enn han har i den spanske storklubben.

Årets sesong har uansett startet langt bedre for Henry og hans arbeidsgiver. Barcelona topper for øyeblikket La Liga, ett poeng foran Villarreal.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.