RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry frykter at løpet er kjørt

Foto: SCANPIX/AP Photo/Fernando Llano
Sist oppdatert:
Thierry Henry innrømmer at luken opp til Chelsea etterhvert har blitt så stor at den kan bli svært vanskelig å tette.

Franskmannen, som mandag endte på andreplass i FIFAs kåring av verdens beste fotballspiller, understreker at Arsenal på ingen måte har gitt opp jakten på seriegullet.

- Vi har kommet bakfra før - men vi har også tapt gullet etter å ha ledet - så man kan aldri vite, sier Henry ifølge Ananova.

- For en måned siden var det store spørsmålet «kan noen stoppe Arsenal?», mens det folk nå sier er «hvordan kan man stoppe Chelsea?». For øyeblikket flyr de, og alt vi kan gjøre er å håpe at de snart lander.

- Vi må gi de honnør, for i begynnelsen av sesongen fikk de mye pepper for at de spilte dårlig. Men de kapret hele tiden poeng, og nå knuser de all motstand, sier Henry, som tror Chelsea har noe å bevise etter å ha blitt stemplet som et kjedelig lag.

- De har mange unge spillere som ønsker å bevise at folk tok feil da de kalte Chelsea kjedelig. De har en indre drivkraft, sier den franske superspissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere