RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry skadet keeper med målfeiring

Foto: AFP/Scanpix
Resultatet ble en alvorlig kneskade for FC Dallas' burvokter.

Thierry Henry feiret et mål så ellevilt at han skadet motstanderens keeper i samme slengen.

Det var i seriekampen mellom Red Bull New York og FC Dallas natt til lørdag norsk tid at den ulykksalige episoden fant sted.

Mehdi Ballouchy scoret for Red Bulls, og i pur glede over målet sparket Henry ballen i nettet en gang til. Men det førte til at Dallas-keeper Kevin Hartmann, som stakk ut foten, pådro seg en alvorlig kneskade.

- Ballen lå der, og jeg gjorde som jeg av og til gjør etter en scoring: Sparket ballen i nettet igjen. Det var da jeg uheldigvis traff Hartmann, som stakk ut foten sin. Det var helt uforskyldt, og jeg var selvsagt ikke ute etter å skade ham. Jeg ba Hartmann om unnskyldning i pausen, og han aksepterte det. Av og til gjør man dumme ting som dette, sa en ydmyk Henry til Dallas’ hjemmeside etter kampen, som for øvrig endte 2-2.

Forbannet Dallas-trener
Dallas-trener Schellas Hyndman var derimot ikke spesielt lysten på å akseptere unnskyldningen fra den franske superstjernen. For nå må han unnvære sin solide sisteskanse, som ble kåret til månedens spiller i den amerikanske ligaen i august, en god stund framover.

- Dette setter hardt press på oss, sa en tydelig forbannet Dallas-trener, og varslet at laget vil innrapportere hendelsen til øverste hold i ligaen.

- Dette var en helt unødvendig gjerning, fastslo han, og fikk medhold av den skadde keeperen.

Opprørt og skuffet
For selv om han hadde akseptert unnskyldningen fra Henry, la han ikke skjul på at han var temmelig opprørt over det som hadde skjedd.

- Man vil jo selvsagt spille så mye som mulig. Å bli utsatt for en slik hendelse i en dødtid på en kamp er veldig skuffende og bittert, sa den 36-årige målvakten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere