Gå til sidens hovedinnhold

Henry smigret av Milan-interesse

Thierry Henry innrømmer at han er smigret over Milans interesse.

Milan-trener Carlo Ancelotti har gått åpent ut og sagt at han drømmer om å ha Thierry Henry på topp neste sesong.

- Jeg er Arsenal-spiller
Nå innrømmer Arsenal-kapteinen at han er smigret over interessen fra mesterligavinnerne.

- Det er fint å høre. Hvordan kan jeg si noe annet? Som jeg har sagt mange ganger; i øyeblikket er jeg Arsenal-spiller. Men alle vet at mye har skjedd i klubben i det siste, som ikke det var meningen at skulle skje. Når det gjelder David Deins avgang, så har det gjort både ledere og spillere usikre. Det eneste jeg kan si er at akkurat nå spiller jeg for Arsenal, men jeg kan ikke nekte for at det er fint å høre om Milan, sier han ifølge The Sun.

29-åringen signerte en ny fireårskontrakt med The Gunners i fjor, men er likevel i sentrum for mange spekulasjoner.

Wenger og Dein = Arsenal
Henry innrømmer at han likte dårlig at Dein ble presset ut av klubben etter en maktkamp i styret.

- Selv om ingen er større enn klubben, er Arsene Wenger og Mr Dein ikke langt unna å være Arsenal. De er to mennesker som er svært nær å kunne kalles det. Alle som kjenner Dein vet at han elsker fotball. Han kjente alle på stadion, navnet på alle - enten du spilte på ungdomslaget eller vasket garderoben. Han er typen som møtte opp for å se reservene eller juniorlaget enten det regnet, snødde eller blåste, sier Henry.

United ventet i tre år
Spissen innrømmer at det har vært frustrerende at Arsenal ikke har kunnet kjempe om underskriftene til de beste spillerne, og dermed blitt akterutseilt av Chelsea og Manchester United i Premier League.

- Alle vet at alle midlene våre gikk til å bygge det nye stadionet. Kanskje ville vi gjort det bedre hvis vi ikke bygget stadion, men i stedet brukte pengene på spillere. Derfor vil jeg skryte av noen av ungguttene i Arsenal. Potensialet er der definitivt, så la oss håpe at vi kan ta oss sammen og vinne noen pokaler. Manchester United vant ikke ligaen på tre år og nå gjorde de det endelig. Du må bare stå på, sier Henry.

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser