RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry tilbake til Arsenal?

Foto: Eddie Keogh / REUTERS
Sist oppdatert:
- Jeg utelukker det ikke, sier Arsène Wenger.

Forrige sesong gjorde Thierry Henry et vellykket comeback i Arsenal, da det var spillepause i Major League Soccer (MLS) og londonlaget hadde få tilgjengelige spisser.

Det samme kan komme til å skje denne sesongen.

Thierry Henry har trent med Arsenal den siste tiden og var til stede da Tottenham ble slått 5-2 forrige lørdag. Han skal reise til Venezuela med New York Red Bulls i desember, for å spille en serie oppvisningskamper, men vil være tilbake i London før overgangsvinduet åpner 1. januar.

Manager Arsène Wenger regner med at det kan bli spissmangel også denne sesongen, når Gervinho igjen skal representere Elfenbenskysten i afrikamesterskapet. Både Theo Walcott og Marouame Chamakh kan nemlig bli solgt. Chamakh fordi han er langt unna en plass i startelleveren og Walcott fordi kontrakten hans utløper til sommeren.

- Om jeg vil signere Thierry igjen i januar? Jeg vet ikke, men jeg utelukker det ikke, sier Wenger ifølge Daily Telegraph.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Get Adobe Flash player

Thierry Henry er en av tidenes beste spillere i Arsenal. Han har scoret 176 Premier League-mål for klubben og har vunnet to seriemesterskap der. Han scoret to mål da han var innom klubben forrige sesong.

- I fjor gjorde jeg det fordi vi mistet Gervinho. Vi mister Gervinho igjen i år, så vi vil oppleve en mangel. Spesielt dersom for eksempel Chamakh blir solgt, siden jeg ikke vil stå i veien for ham, da vil vi ha en spissmangel, forklarer Wenger.

Arsenal møter onsdag Montpellier. Seier i den kampen, samt seier til Schalke mot Olymiakos, vil sikre Arsenals avansement fra gruppespillet i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere