RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her ankommer han Tottenhams treningsfelt

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
David Beckham nærmer seg en overgang til Spurs likevel.

Et stort pressekorps møtte David Beckham på Tottenhams treningsfelt, Chigwell mandag. 35-åringen ankom for å gjennomføre den medisinske testen, og skal på omvisning på White Hart Lane i løpet av ettermiddagen.

Senest søndag gikk Tottenham-manager Harry Redknapp ut og erklærte overgangen så godt som død.

- Det kommer nok ikke til å skje. Det ser umulig ut, hevdet Redknapp overfor Sky Sports.

Les saken: Beckham glapp for Tottenham

Nå har pipen fått en helt annen lyd.

Det meste tyder på at en låneavtale mellom Tottenham og LA Galaxy likevel blir undertegnet mandag. Låneoppholdet strekker seg til ikke lenger enn til begynnelsen av mars, da MLS-sesongen (USAs øverste divisjon) sparkes i gang.

Enn så lenge er det imidlertid kun avtale om et kort treningsopphold for Beckham. Uavhengig om en låneavtale blir underskrevet, skal frisparkkongen trene med Spurs fram til 10. februar.

Beckham har ikke spilt i Premier League siden han forlot Manchester United etter flere konflikter med Sir Alex Ferguson i 2003. Nå går det mot et etterlengtet comeback på balløya for engelskmannen.

Den tidligere United-stjernen var en del av Tottenham Hotspurs School of excellence, og spilte flere kamper for lagets ungdomslag i perioden 1987-1991. Nå ser superstjernen ut til å returnere til White Hart Lane.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere