*Nettavisen* Sport.

Her avgjør Robinho

Foto: AP/Scanpix

Med hælen, selvsagt! Se video.

08.02.10 10:36

Hvordan gjøre entre? Gjør som Robinho.

Gjør det med et smell!

I natt avgjorde han gigantoppgjøret mot Sao Paolo på herlig vis. (se video nederst i artikkelen)

Den utleide City-brassen satt på benken da vidunderbarnet Neymar satte inn 1-0 fra straffemerket. Neymar som både kalles «den nye Pelé» og «den nye Robinho». Han er uansett en god fotballspiller!

Lekkert kombinasjonsspill
Etter 57 minutter slapp en annen god fotballspiller ut på banen. 26 år gamle Robinho - originalen, altså. Men det gikk ikke bedre enn at Roger utlignet gjestenes ledelse ni minutter senere.

Robinho viste deretter fram lekre kombinasjoner med nevnte Neymar, og var nær ved å score ved to anledninger. Fem minutter før slutt fikk han så sjansen han hadde ventet på:

Høyrebacken Wesley ble med fram i angrep og sendte ballen inn mot Robinho på første stolpe. Superbrassen sto riktig plassert og utmanøvrerte Sao Paolos keeper med et utsøkt hælspark.

- Jeg vet mange snakker om måten jeg sparket ballen på, men det var den eneste måten jeg kunne score på, fortalte matchvinneren etter kampen.

- Jeg er fornøyd med resultatet, men jeg må spillere mer med disse ungguttene og komme i bedre form.

Flasker og samba
Målfeiringen ble i kjent stil unnagjort foran hjemmefansen, noe som førte til et ikke ubedydelig regn av diverse gjenstander over den brasilianske landslagsspilleren.

Det brydde ikke Robinho og lagkameratene seg nevneverdig om. I stedet danset en liten målsamba og koste seg over at oppgjøret mot rivalene fra innlandet ble vunnet 2-1.

Her ser du scoringen til Robinho og målfeiringen:

HTML EMBED

PS! Det er for øvrig ikke noe nytt at Robinho scorer i Santos-trøya. Før overgangen til Real Madrid i 2005, scoret han 46 mål på 111 oppgjør for klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag