RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her biter han øret av England-supporteren

GROTESK: En video som den britiske tabloiden Sunday People har fått tak i viser hvordan en England-supporter biter av deler av øret på en annen tilhenger.
GROTESK: En video som den britiske tabloiden Sunday People har fått tak i viser hvordan en England-supporter biter av deler av øret på en annen tilhenger. Foto: Skjermdump (Sunday People)
Se den sjokkerende videoen her.

Politiet jakter på en England-fan som bet av deler av øret til en annen England-supporter i forbindelse VM-kampen mot Uruguay.

Ifølge Sky Sports mistet fornærmede deler av øret og ble stående igjen blødende etter det merkverdige angrepet.

Søker gjerningsmannen
England tapte kampen 1-2. Supporteren som fikk deler av øret bitt av, har anmeldt saken i Brasil.

En person er navngitt overfor politiet, men de har ikke klart å pågripe mannen. Han dukket aldri opp da England møtte Costa-Rica senere i VM.

- Det jobbes med å identifisere den mistenkte slik at han kan dømmes, enten i Storbritannia eller, om mulig, i Brasil for ugjerningen, het det i en melding fra britisk politi.

Nye Suárez-anklager
Uruguay-spissen Luis Suárez har fått mye oppmerksomhet i VM. Liverpool-stjernen ble utestengt i fire måneder fra all fotball etter at han bet Italias Giorgio Chiellini i skulderen.

Det er tredje gangen uruguayaneren blir tatt for å bite en motspiller på banen. Tidligere har han gjort det under spill for Ajax og Liverpool.

Daily Star har søndag Suárez på sin forside, hvor de hevder at angriperen har bitt hele åtte spillere i karrieren. (©NTB)

(Se hendelsen i videovinduet under. NB: Vi advarer mot småstygge bilder).


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere