RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: YouTube

Her biter superspissen motstander

Sist oppdatert:
Nå har han fått kallenavnet «Kannibalen fra Ajax».

Det var under toppmøtet mellom storlagene Ajax og PSV Eindhoven lørdag kveld at det gikk en smule hett for seg ute på gressmatta. I begivenhetens sentrum fant vi målkåte Luis Suarez.

Mot slutten av kampen brøt det ut tumulter etter at Rasmus Lindgren hadde taklet Barcelona-aktuelle Ibrahim Affelay og fått rødt kort for forseelsen. Svensken måtte tusle i dusjen.

LES OGSÅ: Her klikker det for Samuel Eto´o

Fanget opp av kameraer
Men i håndgemenget som oppsto som en følge av situasjonen var det altså Suarez som stjal oppmerksomheten. Uruguay-stjernen glefset nemlig til og bet PSVs Otman Bakkal i skulderen.

Dommeren hadde fult styr med å roe ned spilleren, og fikk ikke med seg situasjonen, men TV-kameraene var mer overvåkne. Dermed kan superspissen risikere å bli straffet for opptrinnet.

Ifølge Eurosport skal Ajax selv ha tatt affære i etterkant av hendelsen og utestengt sin egen spiller i to ligakamper for dette.

Avisene kastet seg også over biteepisoden og i avisen De Telegraaf har han fått tilnavnet «Kannibalen fra Ajax». Suarez skapte også overskrifter under VM, da han i kampen mot Ghana reddet på streken med hånda i mot slutten av ekstraomgangene.

- Jeg angrer ikke
Selv anger imidlertid ikke Suarez på biteepisoden.

- Jeg angrer ingenting. Vanligvis forholder jeg meg rolig, men denne gangen gjorde jeg ikke det, sier spissen til sitt forsvar.

Luis Suarez har vært en målgarantist for Ajax de siste sesongene, og har hyppig blitt linket med storklubber i Premier League og ellers i Europa. Men det spørs om slike prestasjoner får andre managere til å juble.

Oppgjøret endte for øvrig 0-0.

Se hendelsen i videovinduet:

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere