*Nettavisen* Sport.

Her blir Balotelli forbannet

Slo tilbake da kameramann kom for nær.

14.10.13 09:01

HTML EMBED

Søndag kveld ankom det italienske landslaget Napoli i forkant av lagets siste VM-kvalifiseringskamp mot Armenia.

Italienerne er allerede kvalifisert for neste års VM i Brasil, mens et kobbel av lag kjemper om å kapre andreplassen i Gruppe B.

Interessen for landslaget er selvsagt stor i støvellandet, og landslagets kanskje største stjerne, Mario Balotelli, måtte tåle å ta store deler av oppmerksomheten etter ankomst i Napoli.

I tillegg til hundrevis av fans, var det godt med fotografer og journalister til stede, noe «Super Mario» fikk kjenne på kroppen.

AC Milan-stjernen syntes tydeligvis at en kameramann fra Silvio Berlusconi-eide Mediaset var i overkant pågående og langet ut mot kameraet hans.

Balotelli hadde allerede før opptrinnet på togstasjonen i Napoli vist avsky mot enkelte overskrifter i italienske aviser.

I forkant av tirsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Armenia, skal italienerne nemlig trene på en fotballbane, bygget i et område som er konfiskert fra Camorra-mafiaen.

«Balotelli er syk, men kommer til Napoli som et symbol mot Camorra» skrev Gazetta delo Sport.

Det fikk 23-åringen til å slå tilbake på Twitter.

- Så det er det dere tror! Jeg kommer fordi fotball er en fantastisk spill, og alle bør få spille hvor de vil. I tillegg er det er kamp som skal spilles, skrev Balotelli.

Italia tar imot Armenia på San Paolo i Napoli klokken 20.45 tirsdag. Tsjekkia, Armenia, Danmark og Bulgaria kjemper om andreplassen i Gruppe B.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.