*Nettavisen* Sport.

Her blir Celtic-sjefen angrepet

Foto: Lynne Cameron

Neil Lennon er ikke verdens mest populære mann om dagen.

12.05.11 08:41

Det er helt sikkert.

I januar fikk han et brev med pistolkuler adressert til seg. I april fikk han en pakke med eksplosiver adressert til seg.

Det er liten tvil om at det er noen som har satt Neil Lennon i vrangstrupen.

Skotsk politi fikk heldigvis stoppet pakken med eksplosiver, men Lennon ble tydelig opprørt og gikk ut i media og sa han ville vurdere å gi seg som Celtic-sjef om truslene fortsatte.

Etter dette har Lennon vært under 24 timers beskyttelse fra skotsk politi, men mot Hearts onsdag kveld fikk han seg en ny ubehagelig opplevelse.

Da Celtic gikk opp til 2-0, hoppet en Hearts-supporter over gjerdet på tribunen og spurtet mot Lennon, tok tak i Celtic-sjefen og prøvde å dra ham i bakken. Det klarte ham ikke, og ved hjelp av politi og trenerstaben til Celtic ble angriperen selv slengt i gresset.

Lennon skal være uskadd, men preget, er rapportene fra Celtic-leiren etter angrepet.

- Den skotske ligaen vil iverksette full etterforskning, og vi vil gå gjennom rapportene vi får fra delegaten som var på kampen, dommerne, politiet og klubbene. Denne oppførselen fra supportere er totalt uakseptabel, sier direktør i det skotske fotballforbundet Neil Doncaster ifølge the Guardian.

Celtic vant kampen 3-0, og ligger med det på andreplass i det skotske ligaen, ett poeng bak rival Glasgow Rangers.

Her kan du se video av angrepet på Lennon.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.