RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her blir den norske topptreneren lurt trill rundt

Sist oppdatert:
- Jeg var ganske fortvilet en stund.

Tirsdag var det 1. april og mange gikk nok på en spøk eller to. Blant annet slo denne Nettavisen-spøken godt an blant våre lesere. Andre gikk enda litt lengre.

Én som fikk seg en skikkelig støkk tirsdag var Mjøndalens trener, Vegard Hansen. 1. divisjonsklubbens trener ble en smule fortvilet over det han trodde var i ferd med å utspille seg på treningsfeltet denne dagen.

Spillerne, anført av Mads Hansen, hadde nemlig bestemt seg for å få en liten revansj på treneren, etter at han tidligere år hadde lurt dem samme dato.

Planen var klar.

Se video av aprilsnarren i videovinduet øverst i artikkelen (med tillatelse fra Mjøndalen)

Sentrale spillere skulle late som de ble skadet på trening. Såpass skadet at de ikke kunne spille neste kamp for klubben. De fleste var med på spøken.

- Han har pleid å kjøre noen uskyldige spøker med oss. Nå skal vi ta igjen. Jeg håper og tror Vegard blir litt stresset - og litt irritert, sa Mads Hansen.

Sanel Kapidzic var blant dem som «pådro» seg en skade på treningen og ble liggende nede. Fysioterapeut Eirik Pettersen var også med på moroa.

- Jeg skjønner ikke at det er mulig, utbrøt trener Hansen.

Mjøndalen-treneren så mer og mer frustrert ut etter hvert som spøken utspilte seg. Til slutt satte han seg ned for seg selv og tok seg til hodet.

Da valgte spillerne å avsløre det hele.

- Jeg gikk ikke på den, da, spøkte Hansen etterpå.

- Nå er jeg mest glad. Jeg var ganske fortvilet der en stund. Jeg holdt på å skjelle ut både Eirik og Sanel. Det der tok på, sa Mjøndalen-treneren.

1. divisjon sparkes i gang førstkommende helg. Mjøndalen møter Bryne hjemme søndag klokken 18.00. Se hele terminlisten her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere