*Nettavisen* Sport.

Her blir Mancini skutt i bakken

SKUTT I BAKKEN: Roberto Mancini ble skutt i bakken av

Inter-treneren tok det hele med et smil.

11.01.15 14:31

INTER - GENOA 3-1:

Roberto Mancini er virkelig i ferd med å få sving på sakene etter at han tok over ansvaret som trener i italienske Inter før jul.

Den tidligere Manchester City-sjefen fikk en dårlig start på Inter-returen, med ett poeng på de tre første kampene, men står nå uten tap siden 7. desember.

Klikk på bildet for å forstørre.

HJEMMEDEBUT: Lukas Podolski scoret ikke sin første hjemmekamp for Inter, men fikk gleden av å gratulere blant andre Mauro Icardi med scoring. Foto: Antonio Calanni (Ap)

Mancini i bakken
Søndag ble Genoa slått 3-1 i lunsjkampen i Serie A. Rodrigo Palacio, Mauro Icardi og Nemanja Vidic scoret målene, mens hjemmedebutant Lukas Podolski måtte gå målløs av banen. Nysigneringen Xherdan Shaqiri ble sittende på benken kampen gjennom.

Under kampen var det imidlertid ikke bildene av Inters mål som gikk sin seiersgang på internett. Etter 66 minutter ble nemlig Roberto Mancini skutt i bakken av sin egen forsvarer, Marco Andreolli.

Inter-forsvareren banket ballen ut over sidelinjen for å stoppe en Genoa-kontring og endte opp med å treffe sin egen trener rett i ansiktet. Mancini var kjapt oppe igjen og tok det hele med et smil.

Se video av hendelsen nederst i artikkelen

Vidic avgjorde
Inter tok ledelsen etter 12 minutter, da Genoa mislyktes med å sette Mauro Icardi i offside. Den tidligere Sampdoria-spilleren slengte i vei et slags brassespark, som ble reddet av Mattia Perin. På returen var Rodrigo Palacio på plass og satte inn 1-0.

Seks minutter før pause økte Mauro Icardi ledelsen til 2-0 etter en corner. Hernanes svingte ballen inn fra venstre og 21-åringen headet enkelt inn Inters andre for dagen.

Fem minutter før slutt skapte gjestene ny spenning i kampen da Armando Izzo satte en retur etter at Tino Costa-skudd.

Den spenningen varte i ca tre minutter. På en Inter-corner sørget Nemanja Vidic for å fastsette sluttresultatet til 3-1.

Inter ligger i skrivende stund plassert på åttendeplass i Serie A. Neste helg reiser Milano-laget på besøk til Empoli.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.