*Nettavisen* Sport.

Her blir Odd-keeperen hentet av ambulanse

Skjermdump av lørdagens dramatiske sending på C More Fotball. Foto: (C MORE)

Dramatisk i Ålesund.

04.10.14 17:57

AALESUND - ODD 2-2:

Det ble dramatisk under tippeligakampen mellom Aalesund og Odd på Color Line Stadion lørdag ettermiddag.

I en situasjon like før Aalesunds 1-0-scoring fikk Odd-keeper André Hansen en smell i hodet og ble liggende. Scoringen til Michael Barrantes ble imidlertid godkjent.

Hentet av ambulanse
Hansen ble liggende på kunstgresset i stabilt sideleie og det så ikke bra ut for 24-åringen. Like etter kom ambulansen kjørende inn på banen, og det ble raskt klart at sisteskansen ville bli fraktet bort.

Odd ble naturlig nok tvunget til å gjøre et keeperbytte og Sondre Rossbach kom inn for lagets førstekeeper. Etter 17 tilleggsminutter kunne lagene gå til pause, og til beskjeden om at det etter forholdene hadde gått bra med Hansen.

- Det går bra med André Hansen. Han skal ha mistet pusten, sier Odds fysioteraput Grete Homstøl i en kort kommentar til C More.

Var kampens andre hodeskade
Episoden som sendte Hansen avgårde i ambulanse var imidlertid ikke den første hodeskaden han pådro seg under oppgjøret i Ålesund.

For en drøy halvtime ut i kampen kom Leke James seg igjennom forsvarsleddet til bortelaget. Alene igjennom mot André Hansen fikk han en fot på ballen før han gikk i bakken. Vertene ropte på straffe, mens Odds sisteskanse ble liggende. Reprisen viste at James sko traff Hansen i hode, og målvakten måtte ut på sidelinjen for å stoppe blodet som strømmet ut fra et kutt i pannen.

Etter noen minutter på sidelinjen var Hansen tilbake mellom stengene, men fikk bare snaue ti minutter før en ny hodeskade var et faktum.

Rasende
Odds Steffen Hagen var ikke nådig da han i pausen kommenterte dommerens avgjørelser i den første omgangen.

- Dommer beskytter ikke keeperen vår, og det er to stygge situasjoner. Målet skulle vært annulert, for André er først på ballen, og så blir han taklet, sier Odd-spilleren i et intervju vist på C More.

Ga Molde gullmulighet
Oppgjøret i Ålesund endte til slutt 2-2, etter at Frode Johnsen hadde snudd kampen med to scoringer, før Akeem Latifu fastsatte sluttresultatet da han dunket inn utligningen på overtid.

Med poengtapet på Color Line Stadion ga Odd serieleder Molde muligheten til å avgjøre Tippeligaen allerede fire serierunder før slutt.

Molde møter Viking i Stavanger lørdag kveld.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag