RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump / YouTube

Her blir Zidane ydmyket av Alonso

Sist oppdatert:
Franskmannen fikk smake sin egen medisin.

Franske Zinedine Zidane var i sin tid regnet som verdens beste fotballspiller.

Teknikeren var i stand til å gjøre de mest fantastiske ting med ballen i beina, og under tiden i Juventus og Real Madrid sto han for mange legendariske fotballminner.

Mange husker sikkert et supermål i Champions League-finalen mot Bayer Leverkusen og en perle av en scoring mot Norge i 1998, men Zidane kunne langt mer enn det.

Det var ofte de små detaljene som kjennetegnet franskmannen. Fintene, vendingene og mottakene var som oftest av ypperste klasse.

Og fikk den tidligere offensive midtbanemannen sjansen til å leke seg litt ekstra på banen, tok han den som regel. Etter VM-finalen i 2006 la han støvlene på hyllen.

Frekk tunnel
Zidane har imidlertid ikke sluttet å leke med lærkula, og har ofte blitt observert på trening med Real Madrids førstelag, og noen ganger også ungdomslaget.

Under en treningsøkt nylig var det imidlertid 41-åringen som fikk merke hvordan det er å bli lurt ute på gresset. Det sørget spanske Xabi Alonso for.

Under en pasningsøkt vartet midtbaneeleganten opp med en frekk tunnel på den tidligere superstjernen. Hendelsen fikk selvsagt fram noen smil på Reals treningsfelt.

Se Alonso lure Zidane:

Alonso er ikke ukjent med å gjøre spektakulære ting selv, og har blant annet et par mål fra rundt midtstreken på samvittigheten fra tiden som Liverpool-spiller.

Til Chelsea?
Onsdag spekuleres det også i at spanjolen kan være på vei tilbake til Premier League. Han står uten kontrakt etter den inneværende sesongen.

Det betyr at han gå gå for en billig penge allerede i januar, om han ikke ønsker å forlenge med den spanske storklubben, og Real er villig til å selge.

Det er ifølge engelske medier Chelsea-manager José Mourinho som er interessert i å hente eleganten tilbake til balløya. Mourinho og Alonso jobbet også sammen i Real Madrid.

Mourinho skal være villig til å tilby den nå 31 år gamle spilleren en kontrakt på tre år, skriver blant andre Daily Mail.

Alonso har gode minner fra tiden i England og vant blant annet Champions League med Liverpool i 2005. Han har også blitt koblet med en retur til gamleklubben.

Zidane liker også å leke seg:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere