RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Pa Photos

Her brister håpet for Wolves

Sist oppdatert:
Arsenal avgjorde kampen på et kvarter og nå ser det stygt ut for Wolves.

WOLVERHAMPTON - ARSENAL 0-3:

Wolverhampton var avhengige av en positiv opplevelse i møte med Arsenal etter seks kamper uten et eneste poeng og med strak kurs mot Championship.

Bunnlaget i Premier League sliter tungt i bunnen av Premier League og har sluppet inn flere mål enn noen andre lag i den engelske toppdivisjonen denne sesongen.

Avgjorde på et kvarter
Håpet om å få med seg noe som helst ble imidlertid drept allerede etter åtte minutter da Sebastien Bassong fikk marsjordre etter å ha lagt Theo Walcott i bakken innenfor sekstenmeteren.

På straffesparket var Robin van Persie like nådeløs som dommer Neil Swarbrick, ventet ut keeper Hennessey og chippet ballen vakkert midt i mål.

Med det satte nederlenderen inn sitt 34. mål for sesongen - like mange som hele Wolverhampton har scoret i ligaen.

Bare minutter senere gikk det fra vondt til verre for hjemmelaget da Theo Walcott igjen løp fra ulvenes forsvarsspillere. Denne gangen ble han ikke hindret og satte selv inn 2-0 for Arsenal.

Wolves på vei ned
Aaron Ramsey var nok lysten på å vise at han vet hvor målet står etter kjempemissen mot Manchester City i helgen. Også mot Wolves fikk han en stor mulighet, men waliserens skudd ble blokkert før han slo vekk ballen i et forsøk på å finne Yossi Benayoun.

Benayoun skulle uansett få sin mulighet senere i kampen. Med 20 minutter igjen å spille mottok isrealitten ballen fra Alex Song og klinte ballen i korthjørnet fra utenfor sekstenmeteren og hamret dermed den siste spikeren i kista.

Arsenal tok dermed sin niende seier på de ti siste kampene, mens Wolverhampton virker fortapt i bunnen av tabellen.

Neste hinder for Arsene Wengers menn er hjemmemøte med Wigan. Wolverhampton reiser til Stadium of Light for å møte Sunderland i en kamp laget er nødt til å vinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere