RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her bryter han sammen på direkten

Foto: Skjermdump (7 Gold/YouTube)
Sist oppdatert:
Den italienske fotballkommentatoren lot følelsene ta overhånd - opptil flere ganger. Se video!

Når Inter tar imot Bayern München på San Siro onsdag kveld, bærer det italienske laget hele det fotballgale landets stolthet på sine skuldre.

Følg Champions League LIVE fra 20.45!

For etter at Milan først tapte 0-1 for Tottenham på San Siro tirsdag i forrige uke, mens Roma dagen derpå gikk på et 2-3-nederlag hjemme mot Shakthar Donetsk, tyder det meste på at det er tittelforsvarerne Inter som må forsvare Italias ære i Champions League også denne sesongen.

Det tar noen tyngre enn andre.

Fotballkommentatoren Tiziano Crudeli, for eksempel, var ikke særlig fornøyd med Milans tap for Tottenham, og viste det på en måte som gjør vår egen Arne Scheie til bare læregutten.

Crudeli, som er en svoren Milan-tilhenger, ledet tv-kanalen 7 Golds direktesendinger under Champions League-oppgjørene forrige uke, og mistet nærmest fullstendig fatningen da Peter Crouch dyttet inn 1-0 for Tottenham med ti minutter igjen å spille på San Siro.

De andre programlederne måtte bare humre for seg selv mens Crudeli fortvilte, men det følelsesmessige engasjementet var ikke over med det.

Nesten fire minutter på overtid brassesparket Zlatan Ibrahimovic inn det alle - ikke minst Tiziano Crudeli - trodde var Milans utligning, og kommentatoren hev seg knelende på studiogulvet i full jubel.

Fortvilelsen ble dermed desto større da kommentatoren innså at målet var annullert for armbruk.

Hele seansen ser du i videoen under.

Spørsmålet er om Crudeli lar seg trøste dersom det er Milans erkerivaler Inter som blir det eneste laget som tar seg videre til kvartfinalen i Champions League.

Hjemmekampen mot Bayern München, som gir en god indikasjon på om så vil skje, følger du LIVE fra klokken 20.45!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere