RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her diskuterer de Norlings fremtid

HER SITTER DE: Brann-styret møttes fredag.
HER SITTER DE: Brann-styret møttes fredag. Foto: Arne Ristesund (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Brann-styret i ekstraordinært styremøte fredag.

Brann-ledelsen er under kraftig press etter nedrykket til 1. divisjon.

Rødtrøyene gjennomfører fredag et ekstraordinært styremøte. Ifølge Bergensavisen ankom Branns styremedlemmer Stadion i 10-tiden for det ekstraordinære styremøtet, og det er ventet at sportslig ledelse blir et tema på møtet.

- Vi skal starte på en evaluering nå. Vi skal ha et styremøte, så får vi oppsummere etter det før vi kommer med noen programerklæringer, sa daglig leder Roald Bruun-Hanssen til VG torsdag.

Flere har ment at sportsdirektøren bør trekke seg.

- Jeg har full forståelse for at noen må ta ansvar for det som har skjedd, og så får klubben sammen vurdere det som har skjedd, sier Bruun-Hansen.

Rikard Norling sa onsdag at han er «klar for å ta ansvaret med å lede Brann videre, såframt klubben ønsker det». Svensken har ingen planer om å trekke seg.

- I dag er jeg ganske tom, enormt skuffet og lei meg. Det påvirker meg å analysere kampen bra. Vi forsøkte å presse høyt, men lyktes ikke med det. Det er min enkle analyse. Når det gjelder hele sesongen, så må jeg ta et steg tilbake og analysere dypere, sa Brann-trener Rikard Norling etter nederlaget, som om veien videre sa følgende:

- Jeg står for det jeg har gjort. Hvis klubben som helhet synes det er riktig å ha med meg videre, så er jeg klar for det.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere