RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her dummer Real Madrid-stjernen seg ut

Sist oppdatert:
Denne videoen blir en klikkvinner.

Det var under La Liga-oppgjøret mellom Espanyol og Real Madrid lørdag at venstreback Fabio Coentrao kom i kameraets fokus.

25-åringen hadde satt seg til på benken ikledt både fotballsko og annet kamputstyr, men det skulle etter hvert vise seg at portugiseren var på feil sted.

Coentrao var nemlig ikke tatt ut i troppen som skulle spille mot Espanyol, og når dette ble kjent brøt flere av lagkameratene på benken ut i latter.

Stor tropp
Den tidligere Benfica-spilleren måtte etter hvert følges bort fra benken, og opp på tribunen, der han opprinnelig skulle sitte.

- Real Madrid reiste til Barcelona med en tropp på 26 mann. Det var for å vise samhold etter en periode med mye turbulens rundt flere spillere, sier La Liga-ekspert Petter Veland til Nettavisen.

- Det var grunnen til at hele gjengen var samlet. Det var en fem-seks mann som skulle se kampen fra tribunen, men Coentrao hadde tydelig ikke fått med seg at han var blant dem. Når han først får beskjed tror han nok de andre på benken tuller med ham, men han blir etter hvert fulgt ut og til dit han skal, sier C More-profilen videre.

Veland er imidlertid ikke overrasket over at det var nettopp Coentrao som gjorde dette.

- Er det én i Real Madrid som kan gjøre noe sånt, så er det ham. Coentrao er kjent som en ganske vimsete person, som ikke alltid får med seg ting, sier Veland.

La Liga-eksperten kan ikke huske å ha sett noe lignende i spansk fotball tidligere.

- I Spania er de veldig flinke til å fange opp det meste med kamera, men jeg kan ikke huske å ha sett noen på benken som ikke skal være der, sier Veland.

Cupfinale
Coentrao har fått begrenset med spilletid denne sesongen, men Veland tror backen ikke spilte fredag fordi han skal starte cupfinalen mot Atlético Madrid 17. mai.

- Det er Marcelo som er førstevalget på venstre back hos Real Madrid, men han har slitt med skader den siste tiden, og da har Coentrao fått tillit, sier Veland.

- Det var åpenbart at han ikke spilte kampen mot Espanyol, fordi han skal starte cupfinalen, sier han videre.

Cupfinalen er Real Madrids sjanse til sølvtøy denne sesongen. Klubben ender bak Barcelona i ligaen, mens klubben røk for Borussia Dortmund i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere