Her er ALLE Premier League-spillerne

Foto: IAN KINGTON (Afp)

Liverpool har 74 spillere tilgjengelig, og Manchester City har meldt på fem nordmenn. Se listen over ALLE spillerne i Premier League her.

02.09.10 07:51

Onsdag ble de offisielle troppene til Premier League-sesongen levert inn.

Du kan se hele listen her.

Hvert Premier League-lag kunne melde på 25 spillere, men av de 25 måtte minst åtte være såkalt hjemmeavlet. En definisjon på en slik spiller er en spiller som har vært tilknyttet et lag tilhørende det engelske eller walisiske fotballforbundet i minst tre år før han fylte 21.

Det har gitt noen rare utslag, som at for eksempel Manchester Uniteds engelske landslagsspiller Owen Hargreaves ikke er hjemmeavlet, men at Arsenals spanske landslagsspiller Cesc Fabregas er det.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Har et lag færre enn åtte hjemmeavlede spillere må troppen kuttes tilvarende. Chelsea har for eksempel bare fire slike spillere, og har faktisk bare 19 mann i troppen.

Les saken: Chelsea manglet seks spillere

Men, og her kommer et stort men.

Alle spillere under 21 år er uansett tilgjengelig for spill i Premier League. Dermed øker de reelle troppenes antall betraktelig.

Liverpool har for eksempel 74 spillere totalt på listen over spillere som kan brukes i Premier League denne høsten. Mesteparten er selvfølgelig unggutter som neppe slipper innpå ett eneste minutt, men utenom 25-mannstroppen har Liverpool også en spiller som David Ngog.

Tottenham har spillere som Gareth Bale og Giovanni dos Santos blant U21-spillerne som kan brukes i tillegg til 25-mannstroppen, og hos Arsenal finner du Theo Walcott og Jack Wilshire på U21-listen.

Manchester City har tross sine ekstravagante innkjøp klart å finne hele 12 hjemmeavlede spillere å melde på i 25-mannstroppen. Blant U21-spillerne som City har tilgjengelig finnes til alt overmål fem nordmenn: Omar Elabdellaoui, Abdisalam Ibrahim, Erik Holmen Johansen, Kim Skogsrud og Tom Skogsrud

Se listen over alle spillerne her.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.