RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er årets lag i Tippeligaen

Foto: Montasje Scanpix
Sist oppdatert:
Dette er spillerne vi mener har vært best. Er du enig?

Tippeligaen 2011 er over, og nå er tiden kommet for å kåre de spillerne som har vært best.

Vi har valgt å utelate spillere som er solgt i løpet av sesongen, selv om en spiller som Anthony Ujah var mer enn god nok for årets lag.

En ting er sikkert, det har ikke vært lett å velge de 11 som har vært best. Mange har virkelig meldt seg på i diskusjonen, men etter mye diskusjon kom vi frem til de 11 vi mener har skilt seg mest ut.

Enig? Uenig? Diskuter laget i kommentarfeltet, eller på våre Facebook-sider.

4-4-2:

KEEPER:

Espen Bugge Pettersen (Molde) - Landslagskeeperen har vist seg fra sin beste side denne sesongen, og selv om det er andre lag som har sluppet inn færre mål enn Molde, mener vi Bugge Pettersen har vært best. Han har vært stabilt god hele sesongen og kan se tilbake på noen strålende redninger, mange i viktige kamper.

FORSVAR:

Even Hovland (Sogndal) - 22-åringen har imponert voldsomt i Sogndal-forsvaret denne sesongen. Har fått sine første treninger med A-landslaget i år, og kommer helt sikkert til å finne seg en bedre klubb enn Sogndal i vinter.

Vegard Forren (Molde) - Midtstopperen har etablert seg som en av de beste forsvarerne i Tippeligaen, og kan se tilbake på en solid sesong på Aker Stadion. Har en fantastisk venstrefot, og er blitt en moderne stoppertype.

Lars-Christopher Vilsvik (Strømsgodset) - Unggutten har tatt Tippeligaen med storm denne sesongen, og er allerede koblet til større klubber. Elsker å bli med fremover i banen, og er bunn solid i det defensive arbeidet.

Miika Koppinen (Tromsø) - 33 år gamle Koppinen har lenge bevist at han er en av de beste stopperne i Tippeligaen, noe han også har vært denne sesongen. Har vært sjef i et bunnsolid Tromsø-forsvar i år.

MIDTBANE:

Kara Mbodj (Tromsø) - Per-Mathias Høgmo har tidligere fortalt at han aldri har vært så sikker på å signere en prøvespiller, som da han så Kara. Denne sesongen har Tromsøs midtbanekriger nok en gang bevist Høgmo rett. Har vært jevnt god hele år, og gjør sjelden en dårlig kamp. Kan bli neste eksport fra Tippeligaen.

Magnus Wolff Eikrem (Molde) - Wolff Eikrem tok Tippeligaen med storm fra første spark, og har bare blitt bedre og bedre utover sesongen. Har et blikk og en pasningsfot på høyt nivå. En av mange gode på Molde-midtbanen.

Rodolph Austin (Brann) - Austin har vært sjef med stor S på Branns midtbane denne sesongen. Går inn i hver duell med gudsforakt, og må være forferdelig å spille mot. Ble nylig kåret til årets spiller av de andre spillerne i Tippeligaen.

Michael Barrantes Rojas (Aalesund) - Barrantes Rojas har herjet for sunnmøringene i år, og toppet det hele med å score to mål i cupfinalen. Han har en ballbehandling man kan sette seg tilbake og nyte, og kan se tilbake på en strålende sesong.

ANGREP:

Mostafa Abdellaoue (Tromsø) - Leiesoldat «Mos» har hatt en fantastisk sesong, og kronet det hele med å bli toppscorer. 23-åringen har vist seg som en måltyv, og har mange av egenskapene som har gjort broren til stjerne i Bundesligaen. Det blir spennende å følge fortsettelsen.

Ole Martin Årst (Start) - Å blande seg inn i toppscorerdebatten i en sesong man rykker ned, er intet annen enn sterkt. Årst er derfor umulig å utelate fra årets lag.

BENKEN:

Lars Hirschfeld, Fredrik Björck, Magne Hoset, Pontus Farnerud, Kim Ojo, Nikola Djurdjic, Alexander Søderlund.

Har Nettavisen bommet totalt? Diskuter under, eller på våre Facebook-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere